BeYOUTHiful Media eTwinning Projemiz Ukrayna'da Ayın Projesi Seçildi

2020-2021 Eğitim  öğretim yılında okulumuz 7 C sınıfı öğrencilerinin katılımı ile İngilizce Öğretmeni Serap SARI rehberliğinde yürütülen BeYOUTHiful Media eTwinning projemiz Ukrayna'da ayın projesi seçildi.

23.07.2021 237

Medya okuryazarlığı konusunu anlamaya olanak sağlayan, medya etkilerinin farkındalığına katkı sağlayan, eleştirel düşünmeyi ve analiz etmeyi öğreten, medya ile deneyimi genişletmeyi, kendi medya mesajlarını oluşturmada yaratıcı becerilere ve sahte tanıma becerilerini geliştirmeye katkı sağlayan faaliyetler içeren 2020-2021 Eğitim  öğretim yılında okulumuz 7 C sınıfı öğrencilerinin katılımı ile İngilizce Öğretmeni Serap SARI rehberliğinde yürütülen BeYOUTHiful Media Projemiz Ukrayna'da ayın projesi seçildi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

23-07-202123-07-2021