SİBERAY

Güvenli internet kullanımı,  Teknoloji Bağımlılığı,  Siber Zorbalıkla Mücadele ve Bilgi Güvenliği  konularında velilerimizi bilgilendirmek, farkındalıklarını arttırmak üzere okulumuz PDR Servisince  yapılan planlama ile "SİBERAY Güvenli Teknoloji Kullanımı Veli Semineri" 20 Aralık 2023  Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında okul konferans salonumuzda yapılmıştır.  İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü izmireba koordinesinde ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi  işbirliği ile yürütülen SİBERAY PROJESİ kapsamında  verilen seminere, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şubesinde görevli komiseri ve polis memurları da katılmıştır. Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polis memurları  ile Psikolojik Danışmandan oluşan  eğitim  ekibinin verdiği bilgilerle seminer oldukça verimli geçmiştir. Toplum Destekli Polisler tarafından KADES  ve Mahalle Polisliği uygulamaları hakkında  velilerimize bilgilendirme yapılarak broşürler dağıtılmıştır.

28.03.2024 58

28-03-2024